12-09-09

FJI balken of liggers

-LIGGERS VOOR BALKEN, STIJLEN en SPOREN
Finnforest maakt bouwen efficiënt en snel met Finnjoists. Deze I- liggers worden volgens de modernste technologie geproduceerd en zijn voorzien van hoogwaardige Kerto-S flenzen en een kern van OSB-3. De productie vind plaats in onze ultra moderne productiefaciliteit in het Britse Kings Lynn. Finnjoists hebben een betere sterkte- en gewichtsverhouding t.o.v. standaard balkhout. Daarnaast is de sterkte en stijfheid altijd gegarandeerd

MET FINNJOIST KUNT U HOOGTES HALEN TOT WEL 400 MM
Finnjoists worden standaard geproduceerd in lengtes van 12 en 14 m1. Door deze lange lengtes kan er tot het uiterste geoptimaliseerd worden. Vraag naar de actuele voorraad lengtes.
Verkrijgbare hoogtes: 200, 220, 240, 300, 360 en 400 mm.
Flensbreedtes: 38, 45, 58 en 89mm. De standaard flensdikte is 39mm.Door de keuze van de juiste hoogte en breedte kan een optimale sterkte en stijfheid behaald worden.

15:19 Gepost door Antraciet in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Wij hebben dit systeem willen gebruiken voor een project maar wegens de superslechte communicatie met de firma die deze levert in België hebben zowel wij, als bouwheer en zelfs architect beslist toch niet
te werken met FJI liggers.

Gepost door: Matthieu | 21-03-11

Spijtig te lezen Matthie. Ik heb er anders goede ervaringen mee. Eerst hebben ze een kosteloos plannetje opgemaakt, nadien heb ik ze besteld en zijn geleverd op uur en datum. Ben er echt tevreden over, wegen niets, zijn ongelofelijk sterk en ga er bij mijn volgende verbouwing, wanneer nodig, ook mee werken.

Gepost door: Koenraad | 25-05-11

De commentaren zijn gesloten.