02-10-08

Sierschouw geeft woning sfeer

large_507747Je bent op zoek om je woning een klassevolle sfeer mee te geven? Of je zoekt een omkadering voor je hout- of biokachel? Zoek niet verder: een sierschouw kan je helpen. Orac heeft twee modellen ter beschikking (een strakke en een rustieke versie) en ook Gamma verkoopt twee modellen.

Zoals de naam het zegt is de sierschouw een valse schouw, die met een slimme inrichting je woon-, eet- of slaapkamer een grandioze en gezellige uitstraling kunnen geven. Het breekt een strak design, of geeft de indruk in een herenhuis beland te zijn. Maar ook oude huizen kunnen er hun voordeel mee doen. Een te oude schouw kan zo moeiteloos en redelijk goedkoop vervangen worden door iets dat er goed op lijkt.

art_large_507749

De sierschouwen zijn omwille van veiligheidsredenen wel enkel te combineren met een elektrische of biologische haard. De schouw is enkel decoratie, en kan dus niet om een werkende schouw worden gezet.

Bij Gamma kost een schierschouw maximum 270 euro, ORAC vermeldt geen prijzen. Meer info op www.gamma-belgie.be en www.oracdecor.be

17:00 Gepost door Antraciet in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.