10-03-07

Nieuw idee

Weeral een nieuw ideetje voor de verbouwing. Een architect zou dat allemaal wel sneller en beter kunnen, maar na wat zoeken en passen geraak ik er toch een beetje uit. En veel te kiezen heb ik niet, ik moet er vooral voor zorgen dat ik niet teveel pruts met de bestaande ruimte. Zo groot is het niet.

De badkamer primeert voor me. Het moet een mooie, aanename, warme ruimte worden waar ik me in kan relaxen. Geen vochtige boel waar geen plaats is.

Een douche is een must, een grote kast is een must, waar kledij op te bergen valt. Niets is zo lastig als je in je badkamer bent, en moet lopen naar een andere plek voor ondergoed, andere kledij, handdoeken. Dus ik zorg ervoor dat er een grote kast in kan. Ook lijkt het me leuk om er tv in te hebben, en zeker een vast een radio. Dat laatste kan ik wel regelen met er simpelweg een luidspreker in te hangen, en te bedienen van de living ofzo.

Op Batibouw zag ik spiegels met een LCD erin. Tja, erg leuk allemaal...maar dat is een super luxe en momenteel past dit niet in mijn budget.

badkamer

12:26 Gepost door Antraciet in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.